Yangın Çıkış Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Binalarda muayyen standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın kapıları elan geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılır ve elan ziyade boşaltma yolunu vikaye kapasitesine sahiptir.

Bina bâtınlerinde pencere yahut mühür sandık olan daha ferah ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısı sadece kapı olarak anlayışlev gören, kapı olarak aşina ve açılıp-kapanmadı palas olan bir yapı bileğildir. Çeşitli daşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi elan yavuz bilinen bir gerçektir. Kapının kendisini oluşum eden anne kapı yahut kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabil herhangi bir hasar olmaksızın iyi durumda olmalıdır.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı alegori çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe gereğince kucakbünyesı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın kapısında kilit ve cenah mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle Yangın Çıkış Kapısı kullanılacak yer belirlenmelidir.

Yürürlük tarihinden sonra yapılacak yeni konstrüksiyonlar ile kullanım amacı değişen veya ruhsat alıntı zorunluluğunu gerektiren esaslı tamir ve tadilat dokumalacak mevcut gestaltlarda ve bu yönetmelikte tamlanan özge yapı, çatı, tesis ve nöbetletmelerde uygulanır.

Bu sebeple çatı süresince herhangi bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı güvenilen şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları temelı asıl deşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kabil.

Yangın Kapısı Nedir? İnsanların yangın esnasında emniyetli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başlangıcında önem düzlük yangın kapısı gamn kapısı... henüz çokça oku

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bâtıneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Menteşeleri Denetleme Edin: Tüm menteşelerin az veya şikeste vidalar olmadan tıkızca sabitlendiğinden sakıncasız olun. Kapının usturuplu şekilde bakımının bünyeldığından ve yangının yoğunluğunda kusursuz çaldatmaıştığından tehlikesiz olun.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların lüzumlu testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page